Introductie

Textielverzorging Schraven BV is een lokale moderne -middelgrote- wasserij gevestigd in Tegelen (Venlo). We zijn breed georiƫnteerd in ons aanbod. Zo verzorgen wij textiel voor bedrijven, en van fabriek tot restaurant. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de gezondheidszorg.
Wij hebben de mogelijkheden om een gedeelte, maar ook om uw totale wasgebeuren uit handen te nemen. Ons werkgebied strekt zich uit tussen Sittard, Weert en Eindhoven.

Geschiedenis

De wasserij is in de eerste helft van de 19e eeuw begonnen als Wasserij Verdonck. Begin vijftiger jaren nam de heer Schraven de wasserij over van de schoonouders.

Tevens werden de activiteiten uitgebreid met bedrijfskleding. Met als speerpunt kwaliteit, zorg en service groeide de onderneming gestaag, wat leidde tot diverse uitbreidingen. In 1999 werd de werkoppervlakte van de wasserij verdubbeld.

Na drie generaties werd in 2002 de leiding van het bedrijf overgenomen door de familie Peters, die reeds jaren werkzaam waren binnen het bedrijf.