Wasserij Schraven

Al meer dan 75 jaar
een begrip binnen de branche

Over Wasserij Schraven

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van hotel- , restaurantlinnen en bedrijfskleding, maar bieden tevens een compleet pakket voor de horeca, bestaande uit verkoop en verhuur van linnen, handdoek– en zeepautomaten en schoonloopmatten. Tevens hebben we een nieuwe lease-formule voor hotel- en restaurantlinnen.

Complete ontzorging

Schraven textielverzorging biedt volledige ontzorging op het gebied van hotel- restaurantlinnen tot bedrijfskleding. We regelen het wassen, repareren en vervangen. Met onze jarenlange ervaring in combinatie met ons hoge serviceniveau bent u verzekerd van topkwaliteit en gemak. U kunt zicht dus volledig richten op uw kernactiviteiten. Schraven Textielverzorging, een betrouwbare partner voor diverse sectoren, met oog voor duurzaamheid en efficiëntie.

Onze diensten

Schraven Textielverzorging biedt uitgebreide diensten voor textielreiniging, reparatie en onderhoud. Met efficiënte logistiek en distributie zorgen we voor naadloze processen. Onze klantenservice staat klaar om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden. Van fris gewassen textiel tot deskundige reparaties, Schraven Textielverzorging is dé partner voor complete textielzorg.