Wasserij Schraven

Horecalinnen

Horecalinnen

Schraven Textielverzorging biedt in Noord- en Midden Limburg een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige oplossingen voor de horecasector met onze gespecialiseerde horecalinnen en textielverzorgingsdienst. Met een focus op linnenverhuur, voorzien we restaurants, hotels en evenementen van kwaliteitsvol tafellinnen, tafelkleden, servetten en tafellopers die bijdragen aan een verfijnde en professionele uitstraling.

Naast tafellinnen leveren we ook bedrijfskleding voor het personeel, waardoor een uniforme en nette uitstraling wordt gewaarborgd. Onze duurzame textielverzorging speelt in op milieubewuste behoeften, terwijl we tegelijkertijd logistieke ondersteuning bieden. Hierdoor kunnen horecaondernemingen zich concentreren op hun gasten en evenementen, terwijl wij zorgen voor een vlekkeloze levering, ophaling en reiniging van het textiel.

Of het nu gaat om dagelijkse restaurantbenodigdheden of speciale evenementen, ons assortiment en onze diensten zijn ontworpen om aan de diverse eisen van de horecasector te voldoen. We begrijpen de waarde van een goede eerste indruk en streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met hoogwaardig horecalinnen en kwaliteitstextiel. Samengevat bieden we complete oplossingen die bijdragen aan de succesvolle en vlekkeloze werking van horecagelegenheden en evenementen in Noord- en Midden Limburg.